4 odpovědí na “Jak zvládnout epidemii strachu”

Komentáře

Číst níže nebo přidat komentář...

  1. Ondrej

    Podceňovať coronavirus je veľmi nezodpovedné. Rôzny „odbornici“ nás chcú ukludňovať a oslabovať našu bdelosť a ostražitosť. Ja som sa nakazil coronavisrusom v meste, možno v mhd alebo v reštarácii. Musím povedaŤ, že priebeh tejto choroby je úplne iný ako pri bežnej chripke.
    Ako isto viete jedná sa o laboratorne svinstvo. To je aj po napadnutí v organizme citiť že je to niečo iné ako od prirody. Mám pocit ako by som bol napadnutý bojovou chemikaliou. Úplne suchá sliznica nosnej dutiny atď. Všetky výstrahy a napominania a varovania sú na mieste. Nehovoriac že niekoľký ľudia na túto chorobu a jej komplikacie zomrú.
    Chlácholiť a ukludňovať aby sme spali je naozaj krajne nezodpovedné.

  2. Samozřejmě nechci nikoho chlácholit a nabádat ho k tomu, aby „spal“. Chci však důrazně varovat před dopady uměle vyvolávaného strachu! Ten nesmírně škodí duši i tělu! Rovněž nechci nijak zlehčovat bolestné stavy, jež mohou doprovázet onemocnění koronavirem. Avšak lidé leckdy velmi trpí i při jiných závažných chorobách. Kdysi jsem byl v nemocnici s vážným zápalem plic a zažil i viděl jsem tam dost děsivé věci. Např. vedle mne na posteli ležel ve vážném stavu pacient, kterému kvůli rakovině odoperovali půlku plic, ozařovali ho atd. Avšak takovéto případy naštěstí nikdo nenatočí na video, aby tím pak někoho strašil. Přestože by toto mohlo být varováním, neboť onen pacient dříve kouřil, tak se lide nemají takto zastrašovat.

  3. Martina

    Dekuji pane Syrovy za napsani tohoto clanku.

  4. Markus Greuter

    Jetzt nach mehr als 2 Jahren zeigt sich so deutlich, wie recht sie mit Ihrem Artikel hatten. Ein klarer Blick auch in die andere Welt. Vielen Danke aus Tirol

Přidat komentář...