Stručný profesní profil
Narozen: 4. 7. l964 v Praze.
Absolvovaná studia: Střední průmyslová škola chemická, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, potravinářské a biochemické technologie
Postgraduální stipendijní pobyt: Zemědělská univerzita ve Vídni
Dřívější profesní působení: Vedoucí senzorické laboratoře na oddělení výživových a aditivních látek ve Výzkumném ústavu potravinářském, dále jako vedoucí výroby (pekárenství a müsli tyčinky) u společností Country Life, Ekofrukt Slaný. Mimo to rovněž různá obchodní zastoupení zahraničních potravinářských koncernů.
Současné působení: Soukromý poradce zdravého životního stylu, ponejvíce v oblasti stravování, testování hladin nepostradatelných látek.
Školení a přednášky pro organizace i soukromé osoby.
Osvětová činnost: Domácí i zahraniční veřejné přednášky, semináře, školení a odborné kursy pro lázně, vysoké a střední školy, mateřské kluby či další výchovně vzdělávací zařízení.
Publikační činnost: Knihy Tajemství kosmetiky, Tajemství výrobců potravin, Tajemství krve I i II a Jak ochraňovat čistotu duše. Příspěvky do publikace „Jak pečovat o děťátko“ a mnoha časopisů jako je „Týden, Profit, Zdraví, Mamita, Děti a my, magazín Metro, Svět, příloha Lidových novin, Meduňka, Regenerace, Moderní obchod, Aromaterapie“ ad.